За нас


“БУЛЕКО 2000” ООД е основана през 2000 г. и е специализирана в производството и търговията на почистващи и перилни препарати за бита и професионална употреба.

 

Фабриката на компанията се намира в гр. Ракитово, област Пазарджишка. На площ от 4 декара са разположени производствените помещения и складове за суровини, материали и готова продукция, изградени съгласно международните стандарти за осигуряване на високо качество.

 

Фирмата работи с модерни и автоматизирани производствени линии, използва алтернативни източници на енергия,  а водата, използвана за промишлени нужди минава през система за ултрафилтрация.
Всички продукти са произведени по съвременни технологии и са преминали всички тестове и лабораторни изследвания съгласно изискванията на БДС и ЕО

 

Произведени са от висококачествени суровини и материали на водещи компании от Германия, Италия и Франция.

 

БУЛЕКО 2000” има внедрени и сертифицирани: Система за управление на качеството според изискванията нa ISO 9001:2015.pdf (от TÜV NORD CERT, Германия) и Система за добра производствена практика съгласно ISO 22716:2007 /GMP/ (от SGS Bulgaria, България).

 

В “БУЛЕКО 2000” работят висококвалифицирани специалисти, което гарантира високо качество на технологичните процеси, ефективна логистика и конкурентно присъствие на пазара

 

НАШАТА МИСИЯ И ЦЕННОСТИ

 

Нашата мисия: Да бъдем разпознавани като най-качествените български марки на отлични цени

http://www.buleko2000.com/userFiles/content/politika.pdf

 

Нашите ценности:

 

                        Коректност и професионализъм

                        Ценим и развиваме хората си

                        Отговорност към поетите ангажименти

                        Ценим успеха на нашите клиенти